artikel

Medlemsbrev Vänsterpartiet Bromma oktober 2017

Hej!

Nu när höstblåsten i stället tar hatten och parasollet, kommer vi tillbaka med en rad olika möten och träffar:

Nomineringsmöte 11/10 kl. 18:30 i Kafé Marx, Kungsholmsgatan 84

Fika från kl. 18.00, kod 8448 i porten.

Det är vår tur nu. Har ni motivation, nyfikenhet och förmåga att arbeta politiskt? Kom! Nominera din vän eller kollega som har vad som krävs. Du behövs, yngre, äldre med perspektiv på livet och vägen framåt för Sverige 2018. Vi tar upp valplattformen och förbereder för nästa möte.

30/10 Motionsskrivning till Valplattformen. Vi gör work shop av att skriva och läser redan förberedda motioner. Lokal Tempus Åkeshov, fika 18.00, möte från 18:30. Vi har en gäst som berättar mer om de frågor vi driver och våra framgångar i kommunen och staden.

Nya och gamla medlemmar är välkomna på förträff varje gång, innan vi har styrelsemöte. Hör av er, så får vi ses och byta tankar.
Vill man ses över en fika som ny, eller gammal medlem; boka en tid med Elisabeth Löfvander eller Rose-Marie Rooth. Mejla, så får medlemsregisteret förmedla, eller släng i väg ett meddelande via Facebook.

21/10 är det dags för Röd lördag igen! Där pratar vi med folk på väg vid Brommaplan, medlemmar som vill träffa styrelsen mellan mötena. Särskilt utskick om arrangör och kontakt kommer. Bra tillfälle att möta väljare. Alltid minst två som står och delar fika och pratar.

Det är dina drömmar om en rimligare värld, som blir en rimligare framtid för alla. Välkommen till valåret, nu kör vi!

Styrelsen Vänsterpatiet Bromma

Kopiera länk