artikel

Medlemsmöte 6 april

Kära medlemmar!

Vårt första medlemsmöte för året hålls den 6 april. Vi ses på Tempolokalen i Åkeshov för fika från klockan 17.45. Klockan 18 har vi sedan ett kort medlemsmöte  innan Björn Öberg från distriktet kommer och håller Socialistskolan för oss. Mer om Socialistskolan hittar du nedan:

Vänsterpartiet är ett parti med långsiktiga mål om ett socialistiskt, och ekologiskt hållbart feministiskt samhälle. Denna kurs förklarar på ett grundläggande sätt utifrån partiprogrammet vad vi menar med det. Med fokus framför allt på det socialistiska perspektivet pratar vi om vilka våra ideologiska och teoretiska utgångspunkter är, vad de betyder i praktiken och hur vi kan närma oss våra mål. Den beskriver också hur socialism, feminism, antirasism och ekologiska perspektiv går hand i hand och utgör förutsättningar för varandra.

Björn Öberg kommer och håller i kursen för oss. Han jobbar till vardags som ombudsman på Vänsterpartiets Storstockholms distriktsexpedition och har en lång bakgrund i både Ung Vänster och Vänsterpartiet på olika nivåer och som fackligt förtroendevald vilket också färgar bilden om vägen till det socialistiska samhället.

Annat på gång i distriktet

Övriga aktiviteter: Distriksårskonferens DÅK, 18-19 mars, Vp Bromma deltar med 4 delegater  och 7 motioner.

Nästa medlemsmöte efter den 6/4 hålls den 19/4. Vi ser en direktsändning med Jonas Sjöstedt och Ulla Andersson. OBS!! NY LOKAL! Mötet är på Kafé Marx och börjar klockan 18. Extra medlemsmöte den 24/4. Mer info kommer inom kort.

Hela distriktet; 1: maj,

Nätverk: Antirasistiska nätverket prel. 29/3 seminarium om nätsäkerhet.

Kampanjer: Blixtkampanj Bostadsbyggande, se separat info.

Vi ses!
Hälsningar,
Styrelsen för V Bromma
 
Kopiera länk