artikel

Det är vår tur nu! Inför första maj.

Planeringsgruppen för Sveriges största 1 maj-firande är igång. Vi håller som bäst på att sätta ihop program med talare och musik. I år fyller Vänsterpartiet 100 år och självklart vill vi även uppmärksamma det på årets firande.

Som vanligt behöver vi massor av hjälp, kom gärna med tips och anmäl dig som 1 maj-aktivist HÄR.

Några saker som vi behöver hjälp med:

➤ Jubileumsaktivist
Vi vill återskapa klassiska banderoller från partiets historia och gärna ha folk i ”tidstypiska kläder” som lajvar dessa epokerna. Vilket decennium i partihistorien vill du gestalta?

➤ Talkörsutropare
Kan självklart utföras i tidstypiska kläder från valfri epok, men med en hyggligt modern megafon. Vi vill ha många så det blir livat i tåget. Har du förslag på nya eller gamla slagord att ropa så välkomnas det också.

➤ Medlemsvärvare
Vi är 4000 medlemmar i Vänsterpartiet i Stockholm men samlar nära 20 000 deltagare på 1 maj. Det finns helt klart många medlemmar att värva! Kan självklart kombineras med andra sysslor.

➤ Förberedelser
Helgen 29-30 april håller vi öppet på Kafé Marx för banderollmålning och plakatverkstad. Vill ni boka en annan tid på Kafé Marx för fix så är det väldigt uppbokat under våren, påskhelgen och lördagskvällar går dock att fixa i viss utsträckning.

Kopiera länk